Zdeněk Braunschläger

Zdeněk Braunschläger
Povolání: herec

65

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 30. 01. 1932
 

Filmografie

1980 Signum laudis Signum laudis
1979 Čas pracuje pro vraha Čas pracuje pro vraha novinář Drbohlav ze Svobodného slova
1978 Město mé naděje Město mé naděje
1978 Čistá řeka Čistá řeka host na večírku
1977 Což takhle dát si špenát Což takhle dát si špenát podpraporčík VB
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí novinář
1976 Parta hic Parta hic mluvící civil
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy poddůstojník wermachtu v tramvaji
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý redaktor
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... taxikář
1973 Vysoká modrá zeď Vysoká modrá zeď
1972 Smrt si vybírá Smrt si vybírá
1972 Návraty Návraty ochotník Bárta hrající Berkina
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy Blažíček
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku
1971 Vím, že jsi vrah Vím, že jsi vrah
1971 Klíč Klíč gestapák v civilu
1971 Ženy v ofsajdu Ženy v ofsajdu
1970 Pěnička a Paraplíčko Pěnička a Paraplíčko
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah
1970 Na kometě Na kometě koloniální voják
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! asistent v sanatoriu
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál Malý muž
1969 Po stopách krve Po stopách krve
1969 Most u Remagenu Most u Remagenu
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Maratón Maratón pobočník
1968 Objížďka Objížďka Buřič
1968 Šíleně smutná princezna Šíleně smutná princezna
1967 Když má svátek Dominika Když má svátek Dominika detektiv
1967 Hra bez pravidel Hra bez pravidel úředník Bezpečnosti
1967 Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustk... agent
1966 Flám Flám
1966 Dáma na kolejích Dáma na kolejích reportér
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1965 Úplně vyřízený chlap Úplně vyřízený chlap
1965 Káťa a krokodýl Káťa a krokodýl hasič
1964 Bláznova kronika Bláznova kronika mušketýr
1964 Hvězda zvaná Pelyněk Hvězda zvaná Pelyněk voják
1964 Táto, sežeň štěně! Táto, sežeň štěně!
1964 Kdyby tisíc klarinetů Kdyby tisíc klarinetů voják
1963 Zlaté kapradí Zlaté kapradí
1963 Strach Strach
1963 Král Králů Král Králů konstruktér
1962 Transport z ráje Transport z ráje
1962 Život bez kytary Život bez kytary
1961 Noční host Noční host
1961 Kde řeky mají slunce Kde řeky mají slunce mladík
1961 Reportáž psaná na oprátce Reportáž psaná na oprátce
1961 Florián Florián student
1960 U nás v Mechově U nás v Mechově
1955 Větrná hora Větrná hora