Zdeněk Dítě

Zdeněk Dítě
Povolání: herec

96

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 19. 11. 1920
 

Filmografie

1986 Smrt krásných srnců Smrt krásných srnců
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1984 Poločas štěstí Poločas štěstí
1984 Lucie, postrach ulice Lucie, postrach ulice ředitel obchodního domu
1983 Samorost Samorost
1982 Příště budeme chytřejší, staroušku! Příště budeme chytřejší, staroušku!
1981 V podstatě jsme normální V podstatě jsme normální
1980 Zlatá slepice Zlatá slepice
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1980 Romaneto Romaneto
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází
1979 Pátek není svátek Pátek není svátek ředitel
1978 „Já to tedy beru, šéfe...!“ „Já to tedy beru, šéfe...!“ ředitel
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Jen ho nechte, ať se bojí Jen ho nechte, ať se bojí ředitel Lidové školy umění
1977 Honza málem králem Honza málem králem vojevůdce
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela ředitel hotelu
1975 Profesoři za školou Profesoři za školou
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy český důstojník
1973 Výstřely v Mariánských Lázních Výstřely v Mariánských Lázních
1971 Dívka na koštěti Dívka na koštěti ředitel
1971 Smrt černého krále Smrt černého krále
1969 Zabil jsem Einsteina, pánové... Zabil jsem Einsteina, pánové...
1968 Pražské noci Pražské noci
1968 „Rakev ve snu viděti...“ „Rakev ve snu viděti...“
1967 Ta naše písnička česká Ta naše písnička česká
1967 Sedm žen Alfonse Karáska Sedm žen Alfonse Karáska
1967 Přísně tajné premiéry Přísně tajné premiéry
1966 Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene! Svatební cesta aneb Ještě ne, Evžene!
1966 Flám Flám majitel auta
1966 Ukradená vzducholoď Ukradená vzducholoď
1966 Ženu ani květinou neuhodíš Ženu ani květinou neuhodíš
1965 Alibi na vodě Alibi na vodě nadporučík Koláb
1962 Pevnost na Rýně Pevnost na Rýně
1959 Májové hvězdy Májové hvězdy otec
1958 Tři přání Tři přání
1956 Hra o život Hra o život Ondřej Rýdl
1955 Punťa a čtyřlístek Punťa a čtyřlístek
1955 Tanková brigáda Tanková brigáda
1955 Z mého života Z mého života
1954 Severní přístav Severní přístav
1953 Ztracená stopa Ztracená stopa
1953 Kavárna na hlavní třídě Kavárna na hlavní třídě detektiv
1952 Divotvorný klobouk Divotvorný klobouk Křepelka
1950 V trestném území V trestném území
1949 Revoluční rok 1848 Revoluční rok 1848
1949 Veliká příležitost Veliká příležitost
1949 Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář Pytlákova schovanka aneb Šlechetný milionář
1947 Polibek ze stadionu Polibek ze stadionu
1945 Rozina sebranec Rozina sebranec
1944 Prstýnek Prstýnek