Zdeněk Kryzánek

Zdeněk Kryzánek
Povolání: herec

57

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 30. 10. 1920
 

Filmografie

1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1974 Sedmého dne večer Sedmého dne večer
1974 Sirius Sirius
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Noc oranžových ohňů Noc oranžových ohňů Houska
1973 Pověst o stříbrné jedli Pověst o stříbrné jedli
1973 Výstřely v Mariánských Lázních Výstřely v Mariánských Lázních
1973 Tři nevinní Tři nevinní
1973 Zlá noc Zlá noc
1972 Aféry mé ženy Aféry mé ženy Vražda v Čertově mlýně - Max
1971 Poslední výstřel Davida Sandela Poslední výstřel Davida Sandela
1971 Svatba bez prstýnku Svatba bez prstýnku
1971 Tajemství velikého vypravěče Tajemství velikého vypravěče
1971 Klíč Klíč velitel SS
1971 Babička I., II. Babička I., II. myslivec
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1970 Už zase skáču přes kaluže Už zase skáču přes kaluže
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Bill
1969 Směšný pán Směšný pán
1969 Smuteční slavnost Smuteční slavnost
1969 Já, truchlivý Bůh Já, truchlivý Bůh Janin otec
1969 Kladivo na čarodějnice Kladivo na čarodějnice Zeidler
1969 Odvážná slečna Odvážná slečna mlynář Mika
1969 Případ pro začínajícího kata Případ pro začínajícího kata
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Maratón Maratón Reichert
1968 Čest a sláva Čest a sláva rychtář
1967 Údolí včel Údolí včel
1967 Marketa Lazarová Marketa Lazarová hejtman Pivo
1967 Noc nevěsty Noc nevěsty hajný
1967 Hra bez pravidel Hra bez pravidel Burian
1965 Úplně vyřízený chlap Úplně vyřízený chlap
1958 Černý prapor Černý prapor Ketham
1956 Proti všem Proti všem
1955 Jan Žižka Jan Žižka voják Beznoska
1954 Severní přístav Severní přístav
1953 Výstraha Výstraha
1952 Únos Únos
1952 Nástup Nástup německý textilák
1952 Anna proletářka Anna proletářka strážník na Vinohradech
1952 Velké dobrodružství Velké dobrodružství
1950 Vstanou noví bojovníci Vstanou noví bojovníci
1948 Svědomí Svědomí
1948 Ves v pohraničí Ves v pohraničí
1948 Němá barikáda Němá barikáda František Švec