Zdeněk Kutil

Zdeněk Kutil
Povolání: herec

52

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 28. 12. 1923
 

Filmografie

1981 Zralé víno Zralé víno
1980 Něco je ve vzduchu Něco je ve vzduchu ředitel školy
1980 Temné slunce Temné slunce
1979 Postavení mimo hru Postavení mimo hru
1979 Drsná Planina Drsná Planina praporčík Havelka, velitel
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1977 Vítězný lid Vítězný lid
1977 Stíny horkého léta Stíny horkého léta
1977 Na Veliké řece Na Veliké řece Karas
1977 Volání rodu Volání rodu
1975 Nevěsta s nejkrásnějšíma očima Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
1975 Mys Dobré naděje Mys Dobré naděje voják
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy pracovník městského rozhlasu
1974 Za volantem nepřítel Za volantem nepřítel
1974 Zbraně pro Prahu Zbraně pro Prahu
1973 Výstřely v Mariánských Lázních Výstřely v Mariánských Lázních
1972 Cesty mužů Cesty mužů Grůbel, vůdce bandy
1969 Panenství a kriminál Panenství a kriminál bachař
1969 Slasti Otce vlasti Slasti Otce vlasti
1968 Maratón Maratón dělovod
1968 Všichni dobří rodáci Všichni dobří rodáci
1967 Marketa Lazarová Marketa Lazarová Reiner
1967 Soukromá vichřice Soukromá vichřice
1966 Poklad byzantského kupce Poklad byzantského kupce
1966 Vrah skrývá tvář Vrah skrývá tvář
1965 Škola hříšníků Škola hříšníků
1964 Pět hříšníků Pět hříšníků policajt
1962 Pevnost na Rýně Pevnost na Rýně
1961 Pouta Pouta
1961 Reportáž psaná na oprátce Reportáž psaná na oprátce
1961 Ďáblova past Ďáblova past myslivec
1961 Hledá se táta Hledá se táta staršina Kaktus
1960 Přežil jsem svou smrt Přežil jsem svou smrt
1960 Generál Generál generálův vojenský sluha
1959 Letiště nepřijímá Letiště nepřijímá palubní inženýr Jarda
1958 Touha Touha
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím