Zdeněk Martínek

Zdeněk Martínek
Povolání: herec

40

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 29. 11. 1923
 

Filmografie

1989 Oznamuje se láskám vašim Oznamuje se láskám vašim Würdisch
1987 Poslední lup Poslední lup
1986 Můj hříšný muž Můj hříšný muž
1984 Poklad hraběte Chamaré Poklad hraběte Chamaré
1984 Kukačka v temném lese Kukačka v temném lese německý doktor
1984 Jak básníci přicházejí o iluze Jak básníci přicházejí o iluze Janatka
1983 Sestřičky Sestřičky
1981 Počítání oveček Počítání oveček
1980 Cukrová bouda Cukrová bouda
1980 Svítalo celou noc Svítalo celou noc
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Poplach v oblacích Poplach v oblacích
1979 Diagnóza smrti Diagnóza smrti prof. Kovanda
1979 Zlatí úhoři Zlatí úhoři
1975 Tobě hrana zvonit nebude Tobě hrana zvonit nebude
1974 Pavlínka Pavlínka Krupička
1974 Robinsonka Robinsonka
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! ministr
1969 Směšný pán Směšný pán
1969 Po stopách krve Po stopách krve
1962 Život bez kytary Život bez kytary
1957 Poslušně hlásím Poslušně hlásím
1956 Dobrý voják Švejk Dobrý voják Švejk pacient vyprávějící o škvarkách
1952 Plavecký mariáš Plavecký mariáš
1950 Karhanova parta Karhanova parta brusič Bohouš