Zdeněk Řehoř

Zdeněk Řehoř
Povolání: herec

119

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 30. 08. 1920
 

Filmografie

1993 Svatba upírů Svatba upírů
1991 Talisman Talisman
1989 Vážení přátelé, ano Vážení přátelé, ano
1987 MÁG MÁG otec Márinky
1987 Paví pírko Paví pírko rybář
1987 Dobří holubi se vracejí Dobří holubi se vracejí Zlámal
1985 Pohádka o Malíčkovi Pohádka o Malíčkovi
1985 Pohlaď kočce uši Pohlaď kočce uši
1983 Pohádka o putování Pohádka o putování
1982 Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
1982 Kouzelné dobrodružství Kouzelné dobrodružství baron
1981 Divoký koník Ryn Divoký koník Ryn Antonín Jakub
1980 Ten svetr si nesvlíkej Ten svetr si nesvlíkej
1979 Pan Vok odchází Pan Vok odchází Rudolf II.
1978 Čekání na déšť Čekání na déšť Taraba
1978 Skandál v Gri - Gri baru Skandál v Gri - Gri baru
1978 Silnější než strach Silnější než strach
1977 Sázka na třináctku Sázka na třináctku
1975 Na konci světa Na konci světa Doležal, pracovník karlovarské Jednoty
1975 Můj brácha má prima bráchu Můj brácha má prima bráchu dr. Navrátil
1974 Lidé z metra Lidé z metra Balada o Bulfasovi - ing. Röckl
1974 Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Jak utopit dr. Mráčka aneb Konec vodníků v Čechá... Alois
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta
1973 Pokus o vraždu Pokus o vraždu
1972 Oáza Oáza Berg
1971 Vražda v hotelu Excelsior Vražda v hotelu Excelsior
1970 Julián Odpadlík Julián Odpadlík Sallustius
1970 Svatá hříšnice Svatá hříšnice
1970 Ďábelské líbánky Ďábelské líbánky seriózní pracovník
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku! psychiatr
1969 Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc? Šest černých dívek aneb Proč zmizel Zajíc?
1969 Flirt se slečnou Stříbrnou Flirt se slečnou Stříbrnou Kopanec
1968 „Rakev ve snu viděti...“ „Rakev ve snu viděti...“
1968 Nejlepší ženská mého života Nejlepší ženská mého života Kaplan
1967 Údolí včel Údolí včel
1967 Marketa Lazarová Marketa Lazarová Sovička
1967 Muž, který stoupl v ceně Muž, který stoupl v ceně obhájce
1966 Dýmky Dýmky
1966 Slečny přijdou později Slečny přijdou později
1966 Nahá pastýřka Nahá pastýřka nadp. Patras
1966 Poklad byzantského kupce Poklad byzantského kupce
1965 Bloudění Bloudění Pejr
1965 Zločin v dívčí škole Zločin v dívčí škole
1965 Bílá paní Bílá paní farář
1964 První den mého syna První den mého syna
1963 Král Králů Král Králů Pantůček
1961 Labyrint srdce Labyrint srdce úředník
1961 Kolik slov stačí lásce Kolik slov stačí lásce 1. Konstruktér
1961 Spadla s měsíce Spadla s měsíce
1961 Hledá se táta Hledá se táta Prošek
1961 Muž z prvního století Muž z prvního století
1961 Kde alibi nestačí Kde alibi nestačí Lokvenc
1960 Přežil jsem svou smrt Přežil jsem svou smrt
1959 Velká samota Velká samota
1959 Pět z milionu Pět z milionu muž s kyticí
1958 Povodeň Povodeň
1958 Touha Touha
1958 Mezi nebem a zemí Mezi nebem a zemí
1957 V proudech V proudech
1956 Zaostřit, prosím! Zaostřit, prosím!
1954 Botostroj Botostroj Antonín
1950 Posel úsvitu Posel úsvitu
1948 Návrat domů Návrat domů mladý gardista v Mánesu
1948 Němá barikáda Němá barikáda muž s pancéřovou pěstí
1947 Parohy Parohy úředník na dražbě
1943 Šťastnou cestu Šťastnou cestu