Zdeněk Srstka

Zdeněk Srstka
Povolání: herec

133

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 26. 09. 1935
 

Filmografie

2005 Jak se krotí krokodýli Jak se krotí krokodýli
1998 Můj obr Můj obr předpokládaný bojácný chlapec
1995 Cesta peklem Cesta peklem
1993 Kanárská spojka Kanárská spojka velitel policejní jednotky
1991 O zapomnětlivém černokněžníkovi O zapomnětlivém černokněžníkovi
1989 Něžný barbar Něžný barbar
1989 Dva lidi v ZOO Dva lidi v ZOO Evžen
1989 Kainovo znamení Kainovo znamení
1988 Sedem jednou ranou Sedem jednou ranou
1988 Lovec senzací Lovec senzací Litera
1986 Velká filmová loupež Velká filmová loupež
1984 Komediant Komediant bratr Majdalenky
1984 Vyhrávat potichu Vyhrávat potichu
1984 Rozpuštěný a vypuštěný Rozpuštěný a vypuštěný
1984 Šéfe, vrať se! Šéfe, vrať se!
1984 Fešák Hubert Fešák Hubert Švarc
1983 Oči pro pláč Oči pro pláč
1983 Slavnosti sněženek Slavnosti sněženek
1982 Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna Velký případ malého detektiva a policejního psa Kykyna
1982 Příště budeme chytřejší, staroušku! Příště budeme chytřejší, staroušku!
1982 Šéfe, to je věc! Šéfe, to je věc!
1982 Poslední propadne peklu Poslední propadne peklu
1982 Fandy, ó Fandy Fandy, ó Fandy Petřík
1981 Kam zmizel kurýr Kam zmizel kurýr taxikář
1980 Cukrová bouda Cukrová bouda
1980 Dívka s mušlí Dívka s mušlí
1980 Temné slunce Temné slunce
1980 Blázni, vodníci a podvodníci Blázni, vodníci a podvodníci mlynář
1980 V hlavní roli Oldřich Nový V hlavní roli Oldřich Nový
1979 Smrt stopařek Smrt stopařek
1979 Poplach v oblacích Poplach v oblacích
1979 Lásky mezi kapkami deště Lásky mezi kapkami deště
1978 Deváté srdce Deváté srdce
1978 Píseň o stromu a růži Píseň o stromu a růži
1978 Lvi salónů Lvi salónů
1978 Já jsem Stěna smrti Já jsem Stěna smrti
1978 Tajemství Ocelového města Tajemství Ocelového města
1978 Kulový blesk Kulový blesk
1978 Stíhán a podezřelý Stíhán a podezřelý
1977 Tichý Američan v Praze Tichý Američan v Praze
1977 Na Veliké řece Na Veliké řece
1977 Honza málem králem Honza málem králem
1977 Volání rodu Volání rodu
1977 Adéla ještě nevečeřela Adéla ještě nevečeřela špeh
1976 Dům Na poříčí Dům Na poříčí
1976 Malá mořská víla Malá mořská víla námořník
1976 Parta hic Parta hic parťák
1976 Ať žijí duchové! Ať žijí duchové! skřítek
1976 Den pro mou lásku Den pro mou lásku muž v hospodě
1976 „Marečku, podejte mi pero!“ „Marečku, podejte mi pero!“ Mužík
1975 Tam, kde hnízdí čápi Tam, kde hnízdí čápi
1975 Hudba kolonád Hudba kolonád
1975 Tobě hrana zvonit nebude Tobě hrana zvonit nebude
1975 Osvobození Prahy Osvobození Prahy
1975 Sarajevský atentát Sarajevský atentát
1974 Dvacátý devátý Dvacátý devátý
1974 Sokolovo Sokolovo
1974 Motiv pro vraždu Motiv pro vraždu
1973 Kronika žhavého léta Kronika žhavého léta
1973 Noc na Karlštejně Noc na Karlštejně
1972 Oáza Oáza
1972 Cesty mužů Cesty mužů
1972 Slečna Golem Slečna Golem
1972 6 medvědů s Cibulkou 6 medvědů s Cibulkou
1970 Kateřina a její děti Kateřina a její děti
1970 Pěnička a Paraplíčko Pěnička a Paraplíčko
1970 Na kolejích čeká vrah Na kolejích čeká vrah
1970 Čtyři vraždy stačí, drahoušku! Čtyři vraždy stačí, drahoušku!
1970 Pane, vy jste vdova! Pane, vy jste vdova! zřízenec v divadle
1969 Den sedmý - osmá noc Den sedmý - osmá noc
1964 Každý den odvahu Každý den odvahu
1964 Limonádový Joe aneb Koňská opera Limonádový Joe aneb Koňská opera
1962 Tarzanova smrt Tarzanova smrt