Zdeněk Troška

Zdeněk Troška
Povolání: reziser

34

Počet fanoušků

Národnost: česká
Datum narození: 18. 05. 1953
 

Filmografie

1996 Mňága - Happy End Mňága - Happy End Zdeněk Troška
1995 Jak chutná smrt Jak chutná smrt
1995 Cesta peklem Cesta peklem francouzský režisér
1989 Dva lidi v ZOO Dva lidi v ZOO
1989 Slunce, seno a pár facek Slunce, seno a pár facek

Režie:

2010 Doktor od jezera hrochů Doktor od jezera hrochů
2007 Nejkrásnější hádanka Nejkrásnější hádanka
2004 Kameňák 3 Kameňák 3
2004 Kameňák 2 Kameňák 2
2003 Kameňák Kameňák
2002 Andělská tvář Andělská tvář
2000 Z pekla štěstí 2 Z pekla štěstí 2
1999 Princezna ze mlejna 2 Princezna ze mlejna 2
1998 Z pekla štěstí Z pekla štěstí
1994 Princezna ze mlejna Princezna ze mlejna
1991 Slunce, seno, erotika Slunce, seno, erotika
1989 Slunce, seno a pár facek Slunce, seno a pár facek
1987 O princezně Jasněnce a létajícím ševci O princezně Jasněnce a létajícím ševci
1984 Poklad hraběte Chamaré Poklad hraběte Chamaré
1983 Slunce, seno, jahody Slunce, seno, jahody
1983 Bota jménem Melichar Bota jménem Melichar
1979 Jak rodí chlap Jak rodí chlap